Tofu-kasvisrinkelit

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • muutama lehtikaali
  • 10 miniluumutomaatti
  • 1 punasipuli
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 150 g Jalotofu, mieto chili paistopala
  • 2 rkl sitruuna-avokadoöljy
  • sitruuna-oliiviöljy
  • ripaus sokeri
  • tacomauste
  • suola
  • mustapippuri
  • 1 prk säilötty okra
  • 2-3 Keski Vesirinkeli
  • 2 dl juustoraaste

Tofu-kasvisrinkelit
4-6 annosta

muutama iso lehtikaalinlehti
n. 10 miniluumutomaattia
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
150 g chilillä maustettua tofua
2 rkl sitruunalla maustettua avokado- tai oliiviöljyä
ripaus sokeria
tacomaustetta maun mukaan
(suolaa)
mustapippuria
1 prk säilöttyä okraa
2-3 Keski Vesirinkeliä
2 dl juustoraastetta

Poista lehtikaalista lehtiruodit.
Paloittele lehdet reiluiksi paloiksi.
Puolita miniluumutomaatit, leikkaa punasipuli renkaiksi ja hienonna valkosipulinkynnet. Paloittele tofu.

Kuumenna sitruunalla maustettu avokado- tai oliiviöljy pannulla.
Lisää edellä mainitut ainekset pannulle samaan aikaan ja kääntele hetki.
Lisää joukkoon ripaus sokeria ja tacomaustetta, sekä mustapippuria.
Kääntele joukkoon purkillinen säilöttyä okraa. Kuumenna.

Puolita vesirinkelit ja laita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Lusikoi päälle täyte. Ripottele pinnalle juustoraaste.
Kuumenna 200-225 asteisessa uunissa, kunnes juusto on sulanut.

Nauti!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: