Kana-pestopaahtorinkelit

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
kana-pestopaahtorinkelit
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Keski

Keski Paahtorinkelit ovat sekoitus rinkeliä ja leipää. Ne maistuvat kylmänä ja lämpimänä. Ihania arjessa, juhlissa, retkellä, eväänä, missä tahansa! Upeat välimerelliset rinkelit maistuvat mihin aikaan päivästä tahansa. Voit valmistaa nämä kanan kanssa tai ilman. Kokeile myös erimakuisia pestoja, niin saat aina erimakuisia herkkuja.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 Keski Paahtorinkeliä, Vehnä & Merisuola
  • 4-6 rkl vihreää pestoa tai muuta pestoa
  • n. 100 g kypsää kanafileetä
  • 2 tomaattia viipaleina
  • 1 mozzarellapallo
Koristeluun:
  • mustapippuria myllystä
  • rucolaa TAI
  • basilikaa (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Halkaise paahtorinkelit kahteen osaan ja laita tarjoiluvadille.
  • Levitä pinnalle pestoa.
  • Laita päälle kanafileetä, tomaattiviipaleita, revittyä mozzarellaa ja koristele rucolalla tai basilikalla ja rouhi päälle mustapippuria myllystä.
  • Tarjoa!
  • Vinkki! Valuta päälle balsamicoa.
kana-pestopaahtorinkelit

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä