Rinkeliaamiainen

  • 20 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 kpl Keski Vesirinkeli
  • 150-175 g pekoni
  • 200 g herkkusieni
  • 100 - 200 g miniluumutomaatti
  • 1-2 valkosipulinkynsi
  • 1 prk säilykepurkki valkoisia papuja
  • 2 rkl voi
  • 4 kananmuna
  • 2 dl kerma
  • suola

Valmista ihana aamiaistarjotin ja nauti pitkä aamiainen.

Rinkeliaamiainen
4 annosta

4 Keski Vesirinkeliä
150-175 g pekonia
200 g herkkusieniä
100-200 g miniluumutomaatteja
1-2 valkosipulinkynttä
1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa

Lisäksi:
2 rkl voita
4 munaa
2 dl kermaa
suolaa

Halkaise vesirinkelit ja nosta sivuun.
Paahda pekonit kuumassa pannussa molemmin puolin.
Halkaise herkkusienet tai leikkaa lohkoiksi.
Paista herkkusienet pekonin rasvassa tai tilkassa öljyä.
Laita kuumalle pannulle miniluumutomaatit ja hienonnettua valkosipulia. Paista miedolla lämmöllä, kunnes tomaatit ovat hieman pehmenneet.

Kuumenna erikseen valkoisia papuja tomaattikastikkeessa.
Valmista munakokkeli.
Kuumenna voi pannulla. Sekoita munat, kerma ja suola keskenään.
Lisää massa kuumalle pannulle ja sekoita, kunnes munamassa hyytyy, mutta on vielä kosteaa.

Paahda rinkelinpuolikkaat pannulla rapeiksi ja tarjoa seuraksi paistettua pekonia, kasviksia, papuja tomaattikastikkeessa ja munakokkelia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä