Rukiiset Välimeren suupalat
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 200 g ruohosipulituorejuusto
- ½ ruukku tuore basilika
- 125 g mozzarellapallo
- 2-3 rkl aurinkokuivattu tomaattisuikale
- tuore ruohosipuli
- (vaihtoehto) tuore basilika
- 25-50 kpl ruisnappi
Kevään ja kesän juhlakausi on jo käynnistynyt. Helpot ja herkulliset tarjottavat ilahduttavat niin juhlijoita kuin juhlanjärjestäjääkin.
Jos olet epävarma näiden suupalojen menekistä, voit varata ainekset valmiiksi kaappiin ja täyttää niitä vähitellen ennen tarjoilua.
Rukiiset Välimeren suupalat
noin 25 annosta
200 g ruohosipulituorejuustoa
½ ruukku basilikaa
125 g mozzarellapalloja
2-3 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
ruohosipulia tai basilikaa
25-50 kpl ruisnappi
Hienonna basilika ja sekoita ruohosipulituorejuuston joukkoon.
Laita 25 ruisnappia tarjoiluvadille. Pursota tuorejuustoa sipseille.
Laita jokaisen päälle mozzarellapallo ja aurinkokuivattua tomaattia. Koristele ruohosipulilla tai basilikalla.
Mikäli haluat, voit laittaa kanneksi toisen sipsin.
Nosta tarjolle!