Rukiiset Välimeren suupalat

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

25 annosta
  • 200 g ruohosipulituorejuusto
  • ½ ruukku tuore basilika
  • 125 g mozzarellapallo
  • 2-3 rkl aurinkokuivattu tomaattisuikale
  • tuore ruohosipuli
  • (vaihtoehto) tuore basilika
  • 25-50 kpl ruisnappi

Kevään ja kesän juhlakausi on jo käynnistynyt. Helpot ja herkulliset tarjottavat ilahduttavat niin juhlijoita kuin juhlanjärjestäjääkin.
Jos olet epävarma näiden suupalojen menekistä, voit varata ainekset valmiiksi kaappiin ja täyttää niitä vähitellen ennen tarjoilua.

Rukiiset Välimeren suupalat
noin 25 annosta

200 g ruohosipulituorejuustoa
½ ruukku basilikaa
125 g mozzarellapalloja
2-3 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
ruohosipulia tai basilikaa
25-50 kpl ruisnappi

Hienonna basilika ja sekoita ruohosipulituorejuuston joukkoon.
Laita 25 ruisnappia tarjoiluvadille. Pursota tuorejuustoa sipseille.
Laita jokaisen päälle mozzarellapallo ja aurinkokuivattua tomaattia. Koristele ruohosipulilla tai basilikalla.
Mikäli haluat, voit laittaa kanneksi toisen sipsin.
Nosta tarjolle!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä