Pesto-mozzarellarinkelit

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 2 Keski Vesirinkeli
  • 40 g parmesaanijuusto
  • 1 ruukku tuore basilika
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2-3 rkl auringonkukansiemeniä
  • 1- 1½ dl oliiviöljy
  • suola
Lisäksi:
  • 1 tomaatti
  • 1 mozzarellapallo
  • mustapippurirouhe
  • tuore rucola

Pyöräytä maistuva pestokastike ja valmista ihana eväs- tai välipalarinkeli.

Pesto-mozzarellarinkelit
2 annosta

2 Keski Vesirinkeliä
40 g parmesaanijuustoa
1 ruukku basilikaa
1 valkosipulinkynsi
2-3 rkl auringonkukansiemeniä
1- 1½ dl oliiviöljyä
ripaus suolaa

Lisäksi:
1 iso tomaatti viipaleina
1 mozzarellapallo viipaleina
mustapippuria myllystä
rucolaa

Halkaise Vesirinkelit.
Laita parmesaanijuusto, basilika, kuorittu valkosipulinkynsi, auringonkukansiemenet ja oliiviöljy kulhoon ja rouhi joukkoon hieman suolaa.
Pyöräytä sauvasekoittimella tai leikkurinterällä hienoksi soseeksi.
Tarkista maku.

Levitä pestokastiketta rinkelinpuolikkaille ja viipaloi alempien puolikkaiden pinnalle tomaattia ja mozzarellaa.
Rouhi päälle mustapippuria ja koristele rucolalla.
Laita kansi päälle ja haukkaa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä