Paholaisen munat – Deviled eggs

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Paholaisen munat
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Makuja

Paholaisen munat sopivat myös pääsiäispöytään. Helppotekoinen suolainen tarjottava on mainio lisä ruoalle tai vaikka iltapalaksi.

Advertising information

Ainekset

12 annosta
  • vettä
  • 6 kananmunaa
  • 1 dl majoneesia
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • mustapippuria myllystä
  • jalapenoja
Pinnalle:
  • ruohosipulia TAI
  • tilliä (vaihtoehto)

Ohje

  • Laita kananmunat kiehuvaan veteen ja anna kiehua noin 7-8 minuuttia.
  • Kastele kylmällä vedellä ja kuori. Halkaise kananmunat pituussuunnassa ja ota keltuaiset lautaselle.
  • Lisää niiden joukkoon majoneesi, sinappi ja mustapippuria myllystä.
  • Hienonna jalapenoviipaleet. Soseuta haarukalla ja pursota seos munankoloihin.
  • Koristele ruohosipulilla tai tillillä.
  • Tarjoa täytetyt kananmunat!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: