Leppäkerttucrustadit

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Leppäkerttucrustadit
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

26 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Kevään ja kesän juhlapöydässä maistuu pienet suupalat. Valmiit crustadikuoret löydät useimmista kaupoista keksihyllyiltä. Niihin voit tehdä erilaisia suolaisia täytteitä. Nämä helpot leppäkerttucrustadit valmistat nopeasti ja ne ilahduttavat varmasti juhlapöydässä.

Advertising information

Ainekset

24 annosta
  • 1 pkt (24 kpl) crustadeja
  • 400 g maustettua tuorejuustoa (esim. yrtti tai paprika)
  • 24 lehtipersiljan lehteä TAI
  • 24 korianterin lehteä (vaihtoehto)
  • 12 miniluumutomaattia
  • 12 mustaa oliivia
  • n. 2 rkl balsamicoa

Valmistusohje

  • Laita crustadit tarjoiluvadille.
  • Laita maustettu tuorejuusto pursotinpussiin ja pursota crustadien täytteeksi. Voit halutessasi lisämaustaa seosta.
  • Laita täytteen päälle lehtipersiljan tai korianterin lehti.
  • Puolita miniluumutomaatit ja nosta lehden päälle puolitettu tomaatti.
  • Leikkaa oliiveista päädyt ja laita kunkin tomaatin eteen oliivipala.
  • Laita balsamico pursotinpussiin ja leikkaa aivan pieni reikä pussiin. Pursota ensin leppäkertun keskiviiva ja sitten muutama piste viivan molemmin puolin.
  • Tarjoa leppäkerttucrustadit !
Leppäkerttucrustadit

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä