Leppäkerttucrustadit
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
24 annosta
- 1 pkt (24 kpl) crustadeja
- 400 g maustettua tuorejuustoa (esim. yrtti tai paprika)
- 24 lehtipersiljan lehteä TAI
- 24 korianterin lehteä (vaihtoehto)
- 12 miniluumutomaattia
- 12 mustaa oliivia
- n. 2 rkl balsamicoa
Valmistusohje
- Laita crustadit tarjoiluvadille.
- Laita maustettu tuorejuusto pursotinpussiin ja pursota crustadien täytteeksi. Voit halutessasi lisämaustaa seosta.
- Laita täytteen päälle lehtipersiljan tai korianterin lehti.
- Puolita miniluumutomaatit ja nosta lehden päälle puolitettu tomaatti.
- Leikkaa oliiveista päädyt ja laita kunkin tomaatin eteen oliivipala.
- Laita balsamico pursotinpussiin ja leikkaa aivan pieni reikä pussiin. Pursota ensin leppäkertun keskiviiva ja sitten muutama piste viivan molemmin puolin.
- Tarjoa leppäkerttucrustadit !