Kylmäsavulohi-krustadit

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

23 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen

Advertising information

Mainos päättyy, resepti jatkuu

Ainekset

24 annosta
  • 24 minikrustadi
  • 200 g ruohosipulituorejuusto
  • ½ dl hienonnettu tilli
  • (vaihtoehto) ruohosipuli
  • 50-100 g kylmäsavulohi
  • ½ punasipuli
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu
Mainos alkaa, resepti jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy, resepti jatkuu

Kylmäsavulohi-krustadit ovat tyylikästä pikkupurtavaa. Valmista pieniin tai suuriin illanistujaisiin. Täytteen voi tehdä valmiiksi jo edellisenä päivänä ja laittaa kertakäyttöiseen pursotinpussiin. Pursota täyte krustadeihin vasta juuri ennen tarjoilua, jotta krustadit pysyvät rapeina.

Kylmäsavulohi-krustadit
24 suupalaa

24 minikrustadit
200 g ruohosipulituorejuustoa
½ dl hienonnettua tilliä tai ruohosipulia
50-100 g kylmäsavulohta
½ pieni punasipuli

Laita krustadit tarjoiluvadille.
Lusikoi tuorejuusto kulhoon ja sekoita joukkoon hienonnettu tilli tai ruohosipuli.
Hienonna veitsellä kylmäsavulohi ja punasipuli ja sekoita täytteen joukkoon.
Tarkista maku.
Pursota täyte krustadeihin ja tarjoa heti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: