Kylmäsavulohi-krustadit

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

26 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

24 annosta
  • 24 minikrustadi
  • 200 g ruohosipulituorejuusto
  • ½ dl hienonnettu tilli
  • (vaihtoehto) ruohosipuli
  • 50-100 g kylmäsavulohi
  • ½ punasipuli

Kylmäsavulohi-krustadit ovat tyylikästä pikkupurtavaa. Valmista pieniin tai suuriin illanistujaisiin. Täytteen voi tehdä valmiiksi jo edellisenä päivänä ja laittaa kertakäyttöiseen pursotinpussiin. Pursota täyte krustadeihin vasta juuri ennen tarjoilua, jotta krustadit pysyvät rapeina.

Kylmäsavulohi-krustadit
24 suupalaa

24 minikrustadit
200 g ruohosipulituorejuustoa
½ dl hienonnettua tilliä tai ruohosipulia
50-100 g kylmäsavulohta
½ pieni punasipuli

Laita krustadit tarjoiluvadille.
Lusikoi tuorejuusto kulhoon ja sekoita joukkoon hienonnettu tilli tai ruohosipuli.
Hienonna veitsellä kylmäsavulohi ja punasipuli ja sekoita täytteen joukkoon.
Tarkista maku.
Pursota täyte krustadeihin ja tarjoa heti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä