Kebabrullat

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kebabrulla
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

16 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo Myllyn Paras logo

Kebabrullat yhteistyössä Myllyn Parhaan kanssa

llanistujaisten ehdoton hitti ovat nämä kebabrullat! Nappaa kaupan pakastealtaasta Myllyn Paras Kauraisa pizzalevyjä ja ota sulamaan noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Nämä viedään käsistä! Mikäli käytössäsi on patonkipelti, käytä paistovaiheessa sitä. Voit toki paistaa myös leivinpaperin päällä uunipellillä.

Tutustu Myllyn Paras tuotteisiin

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 Myllyn Paras Pizzataikina, kaurainen
Täyte:
  • 2-3 dl Salsakastiketta
  • 200 g Kebablihaa
  • 200 g Mozzarellaraastetta
  • 1 dl Juustokastiketta
  • Kourallinen Mozzarellaraastetta

Valmistusohje

  • Kaulitse sulaneita pizzataikinalevyjä vehnäjauhoja apuna käyttäen molempiin suuntiin hieman ohuemmaksi ja suuremmaksi.
  • Levitä pinnalle salsakastiketta.
  • Ripottele päälle kebab-lihaa ja mozzarellaraastetta.
  • Valuta päälle juustokastiketta.
  • Käännä tiukalle rullalle ja laita saumapuoli alaspäin pellille.
  • Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes näyttävät kypsiltä.
  • Tarjoa kebabrullat salaatin kanssa.

Vinkki!

Voit leikata rullista jäähtyneenä myös suupaloja ja tarjota sellaisenaan.

Kebab tomaattikastikkeella

Saatat pitää myös...

Kebab tomaattikastikkeella. Katso resepti linkistä.

Kebab tomaattikastikkeella

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä