Kebabrullat

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Myllyn Paras logo

Herkkukebabrullat yhteistyössä Myllyn Parhaan kanssa

llanistujaisten ehdoton hitti ovat nämä kebabrullat! Nappaa kaupan pakastealtaasta Myllyn Paras Kauraisa pizzalevyjä ja ota sulamaan noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Nämä viedään käsistä! Mikäli käytössäsi on patonkipelti, käytä paistovaiheessa sitä. Voit toki paistaa myös leivinpaperin päällä uunipellillä.

Tutustu Myllyn Paras tuotteisiin

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 4 Myllyn Paras Pizzataikina, kaurainen
  • 400 g jauheliha
Täyte
  • 2-3 dl Salsakastiketta
  • 200 g Kebablihaa
  • 200 g Mozzarellaraastetta
  • 1 dl Juustokastiketta
  • Kourallinen Mozzarellaraastetta

Ohje

  • Kaulitse sulaneita pizzataikinalevyjä vehnäjauhoja apuna käyttäen molempiin suuntiin hieman ohuemmaksi ja suuremmaksi.
  • Levitä pinnalle salsakastiketta.
  • Ripottele päälle kebab-lihaa ja mozzarellaraastetta.
  • Valuta päälle juustokastiketta.
  • Käännä tiukalle rullalle ja laita saumapuoli alaspäin pellille.
  • Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes näyttävät kypsiltä.
  • Tarjoa salaatin kanssa.

Vinkki!

Voit leikata rullista jäähtyneenä myös suupaloja ja tarjota sellaisenaan.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: