Feta-punajuurikrepit

  • 30 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

12 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

A vogel logo A vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 5 dl Biotta Punajuuritäysmehu
  • 2 kananmuna
  • Herbamare yrttisuolaseos
  • 1 dl öljy
  • 4½-5 dl vehnäjauho
  • spelttijauho
  • 200 g fetajuusto
  • 3 dl maustamaton jogurtti
  • 1/3-1/2 kurkku
  • 100 g miniluumutomaatti
  • tuore minttu
  • tuore rucola

Punajuurimehusta valmistat upeat ja hauskan väriset maidottomat krepit, jotka maistuvat niin lounaana kuin pikkusuolaisena vaikkapa illanvietossa.
Täytteitä voit varioida oman maun mukaan.

Feta-punajuurikrepit
6 kappaletta

5 dl Biotta Punajuuritäysmehua
2 munaa
ripaus Herbamarea
½ dl öljyä
4,5-5 dl vehnäjauhoja tai spelttijauhoja

Paistamiseen:
öljyä

Täyte:
200 g fetajuustoa
3 dl maustamatonta jogurttia
1/3-½ kurkku
ripaus Herbamarea
100 g miniluumutomaatteja
muutama oksa tuoretta minttua
rucolaa

Kaada Punajuurimehu kulhoon.
Riko joukkoon munat ja ripottele joukkoon hieman Herbamarea.
Lisää öljy ja jauhot sekoittaen.
Älä laita kerralla koko jauhomäärää, vaan lisää tarvittaessa.
Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia ennen paistamista.
Paista kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin isoiksi räiskäleiksi.
Murenna fetajuusto tai leikkaa kuutioiksi.
Laita jogurtti kulhoon ja raasta kurkku.
Purista kurkkuraasteesta ylimääräinen neste pois ja lisää jogurtin joukkoon.
Ripottele joukkoon hieman Herbamarea.
Puolita miniluumutomaatit.
Täytä krepit fetajuustolla, kurkku-jogurttikastikkeella ja miniluumutomaateilla, sekä tuoreella mintulla ja rucolalla.
Taittele neljään osaan tai tarjoa rullana.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä