Punajuuri-vuohenjuustorisotto
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 sipuli
- 2 rkl öljy
- 250 g Myllyn Paras OATGOODS Risottoriisi
- 6 dl punajuurimehu
- 3 dl valkoviini
- 1-2 rkl kasvisfondi
- mustapippurirouhe
- rakuuna
- rosmariini
- 150 g vuohenjuusto
Myllyn Paras on tuonut markkinoille mainion risottoriisipakkauksen, joka vie vain vähän tilaa. Myllyn Paras OATGOODS antaa risottoriisiin täyteläisyyttä ja mehevyyttä sekä tuo makuun vivahduksen paahteisesta kaurasta. Yhdestä annospussista valmistat aterian neljälle ruokailijalle, eikä raaka-aineita jää turhaan pyörimään kaappeihin.
Valmistin syksyyn sopivan upean pinkin risoton, joka on höystetty vuohenjuustolla.
Tämä sopii tarjottavaksi niin arkena kuin juhlassa.
Punajuuri-vuohenjuustorisotto
4 annosta
1 sipuli
2 rkl öljyä
250 g Myllyn Paras OATGOODS Risottoriisiä
6 dl punajuurimehua
3 dl valkoviiniä
1-2 rkl kasvisfondia
mustapippuria myllystä
rakuunaa tai rosmariinia maun mukaan
150 g vuohenjuustoa
Kuori ja hienonna sipuli.
Kuumenna öljy paistokasarissa ja lisää joukkoon sipuli, kuullota hetki.
Lisää OATGOODS Risottoriisi.
Lisää punajuurimehua ja valkoviiniä, sekä kasvisfondia vähän kerrallaan ja anna nesteen imeytyä riiseihin. Mausta mustapippurilla ja rakuunalla tai rosmariinilla.
Lisää loppuvaiheessa joukkoon vuohenjuustoa nokareina ja sekoita, kunnes juusto alkaa sulaa joukkoon.
Tarkista maku ja tarjoa heti.