Juustoinen savuhärkäpasta

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Juustoinen savuhärkäpasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

17 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Herkkujuustola

Herkkujuustolan Vilho juusto antaa omintakeisen maun niin ruokiin kuin leivonnaisiin. Kokeile vaikkapa tätä juustoista savuhärkäpastaa, jonka savuhärän voit halutessasi korvata myös vaikkapa kanalla, savuporolla tai savulohella.

Hellapoliisin uutena yhteistyökumppanina esittäytyy upea kotimainen Herkkujuustola, joka sijaitsee Sastamalan Häijäässä Tampere-Pori valtatien varrella. Juustolan yhteydessä toimiva Juustotupa tarjoaa pieniä juustoisia suupaloja, lounas- ja ala carte -listan vaihtuvine aterioineen ja suussa sulavia leivonnaisia. Juustotuvalta voi varata illanviettoon tai lahjaksi olut-juustoiltoja, jossa Herkkujuustolan juustojen kanssa voi nauttia Nokian panimon oluita.
Käy tutustumassa!

Herkkujuustolan tuotteista voit nauttia myös muualla Suomessa. K-kauppiaat ovat ottaneet valikoimiinsa mukavasti Herkkujuustolan tuotteita ja tuotteita voi aina pyytää kauppiaalta tai osastovastaavalta oman lähikaupan valikoimiin.
Vilho on puolipehmeä pinnalta ja sisältä kypsytetty juusto, jonka tuoksu ja maku ovat melko voimakkaita. Vilho antaa omintakeisen maun niin ruokiin kuin leivonnaisiin.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 1 ½ l vettä
  • suolaa
  • 6 kerää tagliatelle-pastaa
  • 1 sipuli
  • 100 g kylmäsavustettua härkää leikkeleenä
  • 2 rkl rypsiöljyä tai
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 100 g Herkkujuustola Vilho extra vahva kypsytettyä juustoa
  • 2-3 dl kuohukermaa tai
  • 2-3 dl ruokakermaa
  • mustapippurirouhetta
Pinnalle:
  • tuoretta rucolaa

Valmistusohje

  • Laita vesi kattilaan ja kiehauta.
  • Lisää suola ja tagliatelle ja anna kiehua pakkauksen ohjeen mukaan, kunnes pasta on lähes kypsää. Valuta ja huuhtele lämpimällä vedellä.
  • Kuori ja hienonna sipuli.
  • Leikkaa savuhärkäleikkeleet pieniksi kuutioiksi tai suikaleiksi.
  • Kuumenna rypsi- tai oliiviöljy pannulla kuullota sipulia hetki.
  • Lisää paloiteltu savuhärkä, sekä paloiteltu Vilho-juusto ja kerma.
  • Anna kiehua hiljalleen usein sekoitellen, kunnes juusto on sulanut.
  • Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
  • Lisää joukkoon valutettu tagliatelle ja sekoita.
  • Ripottele pinnalle rucolaa tai tuoreita yrttejä.
  • Tarjoa savuhärkäpasta heti!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä