Juustoburgeripasta – cheeseburgerpasta
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 400 g naudan jauhelihaa
- 1 sipuli
- ½ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 500 g paseerattua tomaattia
- 2 dl vettä
- 1 lihaliemikuutio
- 3 dl Myllyn Paras Kierrepastaa
- 100 g kirsikkatomaatteja TAI
- 100 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
- 330/190 g cocktailkurkkuja
- 200 g cheddar-sulatejuustoa
- persiljaa
Valmistusohje
- Paista naudanjauheliha kuumalla pannulla.
- Kuori ja hienonna sipuli ja lisää joukkoon hetki käännellen.
- Mausta jauheliha suolalla ja mustapippurilla.
- Lisää joukkoon paseerattu tomaatti, vesi ja liemikuutio, sekä kotimainen Myllyn Paras kierrepasta.
- Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia ja lisää valutetut cocktailkurkut ja cheddar-sulatejuusto.
- Anna kypsyä vielä hetki, kunnes pasta on sopivan kypsää.
- Tarkista maku.
- Ripottele pinnalle halutessasi hieman persiljaa.
- Tarjoa!
