Rinkelitiramisu

  • 30 min Työaika
  • 2 h 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Kaupallisessa yhteistyössä Keski

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 1 pss Keski Vaniljanmakuisia tankoja
  • 2-3 dl vahvaa kahvijuomaa
  • ½ dl mantelilikööriä
  • 2 munanvalkuaista
  • 2 munankeltuaista
  • ½ dl sokeria
  • 250 g Mascarponejuustoa
  • 2-3 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
  • 2-3 dl tuoreita vadelmia
  • tuoretta minttua

Valmistusohje

  • Halkaise vaniljanmakuiset tangot keskeltä kahteen osaan.
  • Mittaa vahva kahvijuoma ja mantelilikööri syvälle lautaselle. Sekoita.
  • Vaahdota munanvalkuaiset kestäväksi vaahdoksi.
  • Vaahdota keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Vatkaa keltuais-sokeriseokseen Mascarponejuusto ja nostele valkuaisvaahto varovasti joukkoon.
  • Kääntele vaniljanmakuiset tangot kahvi-likööriliemessä ja laita puolet leikatuista tangoista leikkauspinta ylöspäin suorakaiteen malliseen uunivuokaan.
  • Levitä puolet vaahdosta päälle.
  • Toista kerros.
  • Anna tiramisun levähtää jääkaapissa tunnista kahteen tuntiin.
  • Siivilöi pinnalle sokeroimatonta kaakaojauhetta ja koristele tuoreilla vadelmilla ja mintulla.
  • Tarjoa!

Kauppalista

Video: Rinkelitiramisu

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä