Kirsikka-suklaamuffinit

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Hapankirsikoilla ja tummalla suklaalla maustetut muffinit ovat erittäin meheviä.
Kuorrutettuna ne sopivat myös täytekakun korvikkeeksi.
Jos haluat oikein täyteläisen muffinin, voit kuorruttaa sen kaakaotomusokeri-tuorejuustoseoksella.

Kirsikka-suklaamuffinit

8 isoa muffinia

2 munaa
1 dl Dansukker Luomuruokosokeria tai Muscovadosokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 dl kermaa tai maitoa
100 g sulatettua tummaa suklaata
1/2 dl öljyä tai 50 g sulatettua voita
350 g hapankirsikoita valutettuna

Pinnalle:
2 dl vispikermaa
1 rkl Dansukker Siro sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
8 cocktailkirsikkaa

muutama pala tummaa suklaata rouheena

Vaahdota munat ja sokerit vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kerma, sulatettu suklaa ja öljy.
(Sulata paloiteltu suklaa lautasella mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen)
Vatkaa lopuksi joukkoon valutetut hapankirsikat.

Jaa taikina isoihin muffinivuokiin.
Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta Siro sokerilla ja vaniljasokerilla.
Pursota isoiksi ruusukkeiksi muffinien pinnalle.
Koristele cocktailkirsikoilla ja suklaarouheella.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä