Lämpimät kana-juustoleivät
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Herkkujuustola
Milloin viimeksi ole tehnyt lämpimiä voileipiä? Mikä on oma lempitäytteesi? Nämä ihanat kana-juustoleivät valmistat vähällä vaivalla ja lopputulos on taivaallisen herkullinen. Sopii myös isompien juhlien suolaiseksi tarjottavaksi kokonaisena tai puolitettuina. Kotimaisen Herkkujuustolan artesaanijuustot valmistetaan Sastamalan Häijäässä ja juustomestarina toimii Sveitsistä lapsuudestaan asti juustolassa aikaansa viettänyt juustomestarin poika. Perheyrityksen tuotteita voit nauttia Sastamalan Herkkujuustolassa, jossa on ravintola ja ikkunoista pääset näkemään juuston valmistusta. Tuotteita löydät myös hyvin varustelluilta juustohyllyiltä. Jokaisella juustolla on tarina. SavuHilma on ihastuttava juusto sellaisenaan tai juustovadilla, mutta yhtä hyvin myös ruoanlaitossa ja salaateissa.
>> Tutustu juustoihin tästä <<Advertising information
Ainekset
- 4 isoa paahtoleipää
- 1 dl majoneesia
- ½ ruukkua salviaa
- 200 g kypsää kanaa suikaleina
- 6 kirsikkatomaattia
- 1 pkt Herkkujuustola SavuHilma -juustoa
- 1 kananmuna
Koristeluun:
- salvian lehtiä
Valmistusohje
- Laita paahtoleivät leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
- Sekoita majoneesin joukkoon hienonnettua salviaa ja levitä leipäviipaleille.
- Laita päälle kanasuikaleita ja kirsikkatomaatin puolikkaita.
- Raasta SavuHilma ja sekoita raasteen joukkoon kananmuna.
- Annostele juusto-munaseos leipien päälle ja paista 225 asteessa uunin keskiritilätasolla, kunnes juusto on sulanut kauniin väriseksi.
- Koristele lämpimät kana-juustoleivät vielä salvianlehdellä.