Härkiskeitto ja gluteenittomat pannuleivät

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

A vogel logo A vogel logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Vogel

Keittoruoat maistuvat kaikkina vuodenaikoina. Erityisen herkullista keitto on talvipakkasilla ulkoilun päätteeksi. Voit valmistaa keiton jo etukäteen ja kuumentaa hetki ennen tarjoilua. Valmista seuraksi gluteenitonta pannuleipää.

Advertising information

Ainekset

4-5 annosta
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1 sipuli
  • 3 lehtisellerin vartta
  • 2 porkkanaa
  • 1 bataatti
  • 200 g herkkusieniä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 100 g lehtikaalia
  • 8 dl vettä
  • 5 dl Biotta Tomaattitäysmehua TAI
  • 5 dl Biotta Vihannestäysmehua
  • 2 Herbamare kasvisliemikuutiota, vähäsuolainen
  • 10 maustepippuria
  • 1-2 laakerinlehteä
  • 100-150 g härkistä
  • Herbamare Spicy Pikant yrttisuolaa
  • tuoretta korianteria
Pannuleipä, gluteeniton
  • 5 dl gluteenitonta jauhoseosta
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • ¼ tl Herbamare yrttisuolaa
  • 2 tl Herbamare Spicy Pikant yrttisuolaa
  • 1 rkl leivinjauhetta
  • 1 ¼ dl soijajuomaa

Valmistusohje

  • Käsittele ensin kasvikset.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja viipaloi lehtisellerinvarret ohuiksi viipaleiksi.
  • Kuori ja paloittele porkkanat ja bataatti, leikkaa herkkusienet lohkoiksi.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Leikkaa lehtikaalin lehdet hienoksi, poista kova lehtiruoti.
  • Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset. Kääntele kovalla lämmöllä muutaman minuutin ajan.
  • Lisää vesi, tomaatti- tai vihannesmehu, Herbamare kasvisliemikuutiot, maustepippurit ja laakerinlehdet.
  • Kypsennä kannen alla, kunnes bataatti alkaa olla kypsää.
  • Lisää joukkoon härkis ja maun mukaan Herbamare Spicy Pikant -yrttisuolaa. Kuumenna.
  • Tarkista maku.
  • Hienonna joukkoon tuoretta korianteria.
  • Valmista seuraksi gluteeniton pannuleipä.
  • Laita ainekset yleiskoneeseen ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi.
  • Pyöritä taikina tasaiseksi tangoksi ja jaa kahdeksaan yhtä suureen osaan.
  • Muovaile osiot joustavaksi ja pyöritä ne palloiksi käsissä. Kaulitse ympyröiksi tai soikioiksi.
  • Paista puhtaalla, kuumalla pannulla ilman rasvaa 1-3 minuuttia per puoli.
  • Vinkki! Helpota ruoanlaittoa. Vihanneksina voit käyttää myös valmiita pakastevihannessekoituksia tai tuoreita vihannessekoituksia.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä