Tomaattiset portobello-raviolit
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 2-3 portobellosieni
- 1 punainen chilipaprika
- 1-2 valkosipulinkynsi
- 1 sipuli
- 2 rkl rypsiöljy
- 1 l tomaattimehu
- (vaihtoehto) vihannesmehu
- ½ kasvisliemikuutio
- 1 tl kuivattu rakuuna
- 250 g juustoravioli
- suola
- mustapippurirouhe
Tämä ateria maistuu kevyenä lounaana tai ilta-ateriana. Portobello-herkkusienten tilalla voit käyttää myös muita viljeltyjä sieniä tai luonnon sieniä.
Tomaattiset portobello-raviolit
3-4 annosta
2-3 isoa portobello-herkkusientä
1 punainen chilipaprika
1-2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
2 rkl rypsiöljyä
1 l tomaattimehua tai muuta vihannesmehua
½ kasvisliemikuutio
1 tl kuivattua rakuunaa
250 g juustoraviolia
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä
Paloittele portobello-herkkusienet, hienonna chilipaprika, valkosipulinkynnet ja sipuli.
Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää ainekset. Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja pudota hieman lämpöä. Sekoittele, kunnes sienet pehmenevät ja kutistuvat.
Mittaa tomaatti- tai vihannesmehu kattilaan ja lisää joukkoon kasvisliemikuutio ja rakuuna.
Kiehauta. Lisää joukkoon juustoraviolit ja anna kiehua hiljalleen, kunnes raviolit ovat sopivan kypsiä.
Sekoita portobello-sipuliseos tomaatti-raviolin joukkoon ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.