Tomaattiset portobello-raviolit

  • 10 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2-3 portobellosieni
  • 1 punainen chilipaprika
  • 1-2 valkosipulinkynsi
  • 1 sipuli
  • 2 rkl rypsiöljy
  • 1 l tomaattimehu
  • (vaihtoehto) vihannesmehu
  • ½ kasvisliemikuutio
  • 1 tl kuivattu rakuuna
  • 250 g juustoravioli
  • suola
  • mustapippurirouhe

Tämä ateria maistuu kevyenä lounaana tai ilta-ateriana. Portobello-herkkusienten tilalla voit käyttää myös muita viljeltyjä sieniä tai luonnon sieniä.

Tomaattiset portobello-raviolit
3-4 annosta

2-3 isoa portobello-herkkusientä
1 punainen chilipaprika
1-2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
2 rkl rypsiöljyä
1 l tomaattimehua tai muuta vihannesmehua
½ kasvisliemikuutio
1 tl kuivattua rakuunaa
250 g juustoraviolia
suolaa maun mukaan
mustapippuria myllystä

Paloittele portobello-herkkusienet, hienonna chilipaprika, valkosipulinkynnet ja sipuli.
Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää ainekset. Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja pudota hieman lämpöä. Sekoittele, kunnes sienet pehmenevät ja kutistuvat.
Mittaa tomaatti- tai vihannesmehu kattilaan ja lisää joukkoon kasvisliemikuutio ja rakuuna.
Kiehauta. Lisää joukkoon juustoraviolit ja anna kiehua hiljalleen, kunnes raviolit ovat sopivan kypsiä.
Sekoita portobello-sipuliseos tomaatti-raviolin joukkoon ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä