Feta-kasviskiusaus
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Alavuden Öljynpuristamo
Ihana arkiruoka on helposti muunneltavissa oman maun mukaiseksi. Voit halutessasi lisätä ruokaan myös kypsiä kanasuikaleita tai paistettua jauhelihaa. Alavuden Öljynpuristamon Kylmäpuristettu Valkosipuli rypsiöljy on kotimainen tuote, jonka raaka-aineet ovat jäljiteltävissä. Tutustu myös Alavuden Öljynpuristamon muihin maustettuihin rypsiöljyihin. Lisää ruokaan punajuuripestoa. Upean makuinen pesto antaa feta-kasviskiusaukselle herkullisen maun. Tämä tuote on pähkinätön ja gluteeniton.
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 3 rkl Alavuden Öljynpuristamo kylmäpuristettu Valkosipuli rypsiöljyä
- 1 kg peruna-sipulisekoitusta
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 2 dl oliiveja
- 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
- 4 dl ruokakermaa
- 1 prk Alavuden Öljynpuristamon Punajuuripestoa
- 200 g fetajuustoa
- tuoretta tai kuivattua rosmariinia
- maun mukaan suolaa
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
- Kuumenna Kylmäpuristettu Valkosipuli rypsiöljy kattilassa ja lisää joukkoon peruna-sipulisekoitus ja kääntele hetki.
- Suikaloi kesäkurpitsa ja lisää joukkoon.
- Lisää oliivit, aurinkokuivatut tomaatit, ruokakerma, Alavuden punajuuripesto, murustettu fetajuusto ja rosmariini, sekä suolaa ja mustapippuria myllystä.
- Kuumenna ja tarkista maku.
- Laita ainekset uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia.
- Tarjoa feta-kasviskiusaus raikkaan salaatin kanssa.