Nopeat tonnikalapihvit
- 10 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Alavuden Öljynpuristamo
Oletko jo kokeillut valmistaa purkkitonnikalasta pihvejä? Ne maistuvat aivan ihastuttavilta ja valmistuvat nopeasti. Alavuden Öljynpuristamon maustetuilla kylmäpuristetuilla rypsiöljyillä maustat monet ruoat herkullisen makuisiksi. Tonnikalan kanssa sopii erinomaisesti sitruunan makuinen öljy, mutta voit hyvin kokeilla myös muita makuja. Tarjoa tonnikalapihvit perunasoseen kanssa!
Advertising information
Ainekset
6-8 annosta
- 1 ½ dl maustekorppujauhoja TAI
- 1 ½ dl korppujauhoja + muita mausteita maun mukaan (esim. 1 tl paprikajauhetta, ripaus chilijauhetta tai sitruunapippuria)
- 2 dl vettä TAI
- 2 dl kermaa (vaihtoehto)
- 2 prk tonnikalapaloja vedessä, valutettuna
- 1 kananmuna
- ½ ruukkua tilliä
- ripaus suolaa
- 2-3 rkl Alavuden Öljynpuristamo Kylmäpuristettu Sitruuna rypsiöljyä
Paistamiseen:
- Alavuden Öljynpuristamo Kylmäpuristettu Sitruuna rypsiöljyä
Valmistusohje
- Laita maustekorppujauhot kulhoon ja mittaa joukkoon vesi tai kerma ja anna seistä muutama minuutti.
- Lisää valutetut tonnikalapalat, kananmuna, hienonnettu tilli ja ripaus suolaa.
- Sekoita joukkoon Kylmäpuristettu Sitruuna rypsiöljy.
- Muotoile taikinasta pihvejä ja paista Kylmäpuristetussa Sitruuna rypsiöljyssä molemmin puolin, kunnes pinta on kauniin värinen.
- Tarjoa tonnikalapihvit perunasoseen kanssa.