Currynmakuinen linssikeitto
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
Currynmakuinen linssikeitto on loistava ateria syyspäivään. Maukas linssikeitto on niin hyvää, että sitä kehtaa tarjota juhlapöydässäkin ja vieläpä edullisesti. Foodinin valikoimiin kuuluu useita linssejä, jotka keität liottamatta 15-20 minuutissa syöntikypsäksi. Tutustu myös monipuoliseen maustevalikoimaan, joita myydään kauniissa lasipurkeissa. Katso lisää täältä: foodin.fi
Currynmakuinen linssikeitto
4 annosta
3 dl Foodin Luomu Punaisia Linssejä
6 dl vettä
1-2 sipulia
3-4 valkosipulinkynttä
1 punainen mieto chili
3 rkl Foodin Luomu Extra Virgin Oliiviöljyä
2 lehtisellerinvartta
2 porkkanaa
n. 100 g Foodin Luomu Curry Dippiä
2 tl Foodin Luomu Madras Curry jauhetta
5 dl vettä
330 ml Foodin Luomu Kookosmaitoa
Foodin Luomu Mustapippuria maun mukaan
Foodin Luomu Himalajan Kristallisuolaa maun mukaan
Huuhtele punaiset linssit. Mittaa vesi kattilaan ja kiehauta. Lisää linssit ja anna kiehua 15-20 minuuttia. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Hienonna punainen mieto chili.
Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota sipulit, valkosipuli ja chili. Leikkaa lehtisellerinvarret ohuiksi viipaleiksi ja kuutioi porkkanat pieniksi kuutioiksi. Lisää joukkoon ja kääntele hetki. Lisää curry dippi, Madras curry jauhe, vesi ja kookosmaito. Lisää mustapippuria ja Himalajan kristallisuolaa. Anna kiehua noin 10 minuuttia. Lisää linssit ja anna kiehua vielä hetki.
Tarkista maku.