Camembert-burgeri
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Herkkujuustolan kanssa.
Camembert-burgeri on tyylikäs ja superherkullinen tarjottava, joka on syytä nauttia tuoreeltaan. Kotimaisen Herkkujuustolan valmistamaa Väinöä löydät hyvin varusteltujen markettien juustohyllyiltä. Juustoherkkujen äärelle pääset myös Sastamalan Herkkujuustola -myymälässä ja ravintolassa.
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 1 Herkkujuustola Väinö camembert valkohomejuustoa
- ½ dl korppujauhoa
- ripaus suolaa
- ripaus chilijauhetta
- 2-3 rkl öljyä
- 2 briossia/hampurilaissämpylää
- muutama kourallinen versoja
- 4 rkl chilihilloa TAI
- 4 rkl mango chutneya
- rucolaa
Valmistusohje
- Ota juusto esille puoli tuntia ennen kypsennystä.
- Leikkaa se kahteen osaan siten, että juuston muoto pysyy pyöreänä.
- Laita lautaselle korppujauhot, suola ja chilijauhe ja käännä juustot siinä.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista juustot pikaisesti molemmin puolin.
- Kuumenna hampurilaissämpylät pannulla.
- Laita pohjalle chilihilloa tai mangochutneya ja versoja. Nosta päälle paistettu juusto.
- Laita päälle vielä chilihilloa tai mangochutneya ja rucolaa.
- Tarjoa heti!
Kauppalista
Uusin Viikon ruokalista®
Viikon ruokalista® vko 41/2024
Tilaa viikon ruokalista suoraan sähköpostiin