Vilhon paahdetut punajuuret

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Herkkujuustolan kanssa

Yksinkertainen on kaunista ja yleensä myös maukkainta. Upea makupari syntyy kotimaisista punajuurista ja voimakkaan makuisesta Herkkujuustolan Vilho juustosta. Vilhon paahdetut punajuuret maistuvat lämpiminä tai kylminä, ihan kuinka haluat. Laita joulupöydän lisäkkeeksi ja raasta juusto päälle juuri ennen tarjoilua. Nämä voit valmistaa jääkaappiin jo edellisenä päivänä.

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 1 kg punajuuri
  • 2 rkl voi
  • (vaihtoehto) rypsiöljy
  • suola
  • tuore rosmariini

Valmistusohje

  • Kuori punajuuret ja leikkaa lohkoiksi
  • Kuumenna voi tai rypsiöljy pannulla ja kääntele punajuuria hetki kovalla lämmöllä
  • Mausta suolalla
  • Laita punajuuret uunipellille tai uunivuokaan ja sekoita joukkoon rosmariinia
  • Kypsennä 200 asteessa välillä käännellen, kunnes punajuuret ovat sopivan kypsiä
  • Raasta pinnalle Vilho juustoa juuri ennen tarjoilua

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: