Mansikka-raparperikiisseli

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
mansikka-raparperikiisseli
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4.4/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Elega

Monen kotipihasta pukkaa raparperia ja mansikatkin tarttuvat mukaan usein kaupasta tai torikojulta. Menneiden vuosikymmenten herkku: mansikka-raparperikiisseli maistuu yhtä herkulliselta kuin aiemminkin. Jos pakastimesta löytyy vielä edelliskesän mansikoita, voit hyödyntää myös ne tähän herkulliseen välipalaan tai jälkiruokaan.

Advertising information

Ainekset

6-8 annosta
  • 3 raparperinvartta
  • 1 ½ l vettä
  • 2 dl sokeria (tai maun mukaan)
  • 1 l mansikoita
  • ¾ dl perunajauhoja
  • 2 dl vettä
Pinnalle:
  • sokeria

Valmistusohje

  • Paloittele raparperit viipaleiksi ja laita kattilaan.
  • Lisää joukkoon vesi ja sokeri ja anna kiehua noin 10 minuuttia kunnes raparperit pehmenevät.
  • Lisää mansikat ja anna kiehua muutama minuutti. Sekoita perunajauhot ja vesi keskenään ja lisää se ohuena nauhana höyryävään liemeen hiljalleen sekoittaen, kunnes kiisseli pulpahtaa.
  • Ota pois liedeltä ja siirrä tarjoilukulhoon. Ripottele pinnalle vielä hieman sokeria.
  • Tarjoa mansikka-raparperikiisseli lämpimänä tai kylmänä.
mansikka-raparperikiisseli

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä