Pinaattilettuja

  • 30 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

24 arvostelua. Keskiarvo: 4.1/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta annosta
  • ½ litraa maito
  • 3-4 kpl kananmuna
  • 150 g pakastepinaatti
  • 3 dl vehnäjauho
  • 1 tl suola
  • ½ dl rypsiöljy
  • ½ dl auringonkukkaöljy
  • voi
  • margariini
  • 200 g puolukka
  • sokeri

Lapset rakastavat pinaattilettuja! Itse tehdyt ovatkin aivan ihastuttavia. Kaiken lisäksi vielä helppotekoisia ja edullisiakin. Nyt järjestetetään lettukestit!

Pinaattilettuja
4 annosta

½ l maitoa
3-4 munaa
150 g pakastepinaattia
3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
½ dl rypsi- tai auringonkukkaöljyä

Paistamiseen:
voita tai margariinia

Lisäksi:
200 g puolukoita
sokeria maun mukaan

Mittaa maito ja munat kulhoon.
Lisää joukkoon sulatettu pinaatti.
Sekoita lisäksi vehnäjauhot, suola ja rypsi- tai auringonkukkaöljy.
Anna taikinan turvota mielellään puoli tuntia ennen paistamista.
Paista pinaattiletut kuumalla lettupannulla voissa tai margariinissa.
Sekoita kohmeisten puolukoiden joukkoon hieman sokeria ja survo haarukalla.
Tarjoa pinaattilettujen kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä