Hunajainen broileri-pastavuoka uunissa
- 15 min Työaika
- 50 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 400 g broilerin paistileikettä
- 2 l vettä
- 1 tl suolaa
- 400 g penne pastaa
- 1 pieni kesäkurpitsa
- 1 paprika
- 1 sipuli
- 4 valkosipulinkynttä
- 3 rkl rypsiöljyä
- 3 rkl oliiviöljyä (vaihtoehto)
- 1 dl hunajaa
- ripaus suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 tl chilihiutaleita
- 8 dl maitoa
- 3 kananmunaa
- 1 tl suolaa
- 150-200 g juustoraastetta
Valmistusohje
- Leikkaa broilerin paistileikkeet suikaleiksi.
- Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja pasta. Anna kiehua noin 8 minuuttia.
- Valuta ja huuhtele. Paloittele kesäkurpitsa, paprika ja sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
- Kuumenna rypsi- tai oliiviöljy pannulla ja paista broilerinpaistileikesuikaleet kauttaaltaan. Lisää kasvikset ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
- Lisää hunaja. Mausta suolalla, mustapippurilla ja chilihiutaleilla. Laita valutettu pasta uunivuokaan ja sekoita joukkoon broileri ja kasvikset.
- Sekoita kulhossa maito, kananmunat, suola ja juustoraaste. Kaada seos uunivuokaan.
- Kypsennä 200 asteessa 30-40 minuuttia tai kunnes ruoka on hyytynyt.
- Tarjoa seuraksi raikasta salaattia.
