Hunajainen broileri-pastavuoka uunissa

  • 15 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Hunajainen broileri-pastavuoka uunissa
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

193 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Elega

Maistuva hunajainen broileri-pastavuoka on helppotekoinen koko perheelle sopiva arkiruoka. Mikäli ruokailijoissa on pieniä lapsia, voit jättää chilihiutaleet pois.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 400 g broilerin paistileikettä
  • 2 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 400 g penne pastaa
  • 1 pieni kesäkurpitsa
  • 1 paprika
  • 1 sipuli
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl rypsiöljyä
  • 3 rkl oliiviöljyä (vaihtoehto)
  • 1 dl hunajaa
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 1 tl chilihiutaleita
  • 8 dl maitoa
  • 3 kananmunaa
  • 1 tl suolaa
  • 150-200 g juustoraastetta

Valmistusohje

  • Leikkaa broilerin paistileikkeet suikaleiksi.
  • Kiehauta vesi ja lisää joukkoon suola ja pasta. Anna kiehua noin 8 minuuttia.
  • Valuta ja huuhtele. Paloittele kesäkurpitsa, paprika ja sipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Kuumenna rypsi- tai oliiviöljy pannulla ja paista broilerinpaistileikesuikaleet kauttaaltaan. Lisää kasvikset ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Lisää hunaja. Mausta suolalla, mustapippurilla ja chilihiutaleilla. Laita valutettu pasta uunivuokaan ja sekoita joukkoon broileri ja kasvikset.
  • Sekoita kulhossa maito, kananmunat, suola ja juustoraaste. Kaada seos uunivuokaan.
  • Kypsennä 200 asteessa 30-40 minuuttia tai kunnes ruoka on hyytynyt.
  • Tarjoa seuraksi raikasta salaattia.
Hunajainen broileri-pastavuoka uunissa

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä