Helpot lohimurekepihvit

  • 5 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
lohimurekepihvit
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

14 arvostelua. Keskiarvo: 3.1/5

Ei arvosteluja

Lohimurekepihvit valmistuvat helposti. Laita nahaton lohifilee paloina tehosekoittimeen ja lisää muut ainekset. Pyöräytä tasaiseksi, muotoile ja paista pannulla voissa tai öljyssä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 kg lohifilee
  • 2- 2 ½ dl kermaa TAI
  • 2- 2 ½ dl kasvirasvavalmistetta (vaihtoehto)
  • (1 rkl perunajauhoja TAI
  • (1 rkl vehnäjauhoja (vaihtoehto)
  • 1 tl (tai maun mukaan) suolaa
  • 1 ruukku korianteria tai muuta yrttiä
  • 1 tl paprikajauhetta
  • voita TAI
  • rypsiöljyä TAI
  • oliiviöljyä (vaihtoehto)

Valmistusohje

  • Poista lohifileestä nahka ja mahdolliset ruodot.
  • Paloittele lohifilee.
  • Laita tehosekoittimeen lohipalat, suola, korianteri ja paprikajauhe ja halutessasi peruna- tai vehnäjauhot ja pyöräytä tasaiseksi.
  • Muotoile vettä apuna käyttäen pyöreiksi pihveiksi ja paista kuumalla pannulla voissa tai öljyssä.
  • Nauti lohimurekepihvit itsetehdyn kastikkeen kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä