Helpot lohimurekepihvit
- 5 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 kg lohifilee
- 2- 2 ½ dl kermaa TAI
- 2- 2 ½ dl kasvirasvavalmistetta (vaihtoehto)
- (1 rkl perunajauhoja TAI
- (1 rkl vehnäjauhoja (vaihtoehto)
- 1 tl (tai maun mukaan) suolaa
- 1 ruukku korianteria tai muuta yrttiä
- 1 tl paprikajauhetta
- voita TAI
- rypsiöljyä TAI
- oliiviöljyä (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Poista lohifileestä nahka ja mahdolliset ruodot.
- Paloittele lohifilee.
- Laita tehosekoittimeen lohipalat, suola, korianteri ja paprikajauhe ja halutessasi peruna- tai vehnäjauhot ja pyöräytä tasaiseksi.
- Muotoile vettä apuna käyttäen pyöreiksi pihveiksi ja paista kuumalla pannulla voissa tai öljyssä.
- Nauti lohimurekepihvit itsetehdyn kastikkeen kanssa.