Kantarelli-kasvispata
- 10 min Työaika
- 25 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
- 4 Annosta
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 3 rkl Keiju Yrttiöljyä, tomaatti, valkosipuli ja basilika
- 1 l kantarelleja
- ½ vihreä kesäkurpitsa
- ½ keltainen kesäkurpitsa
- 1 punainen paprika
- 3 punasipulia
- 3 valkosipulikynttä
- ½-1 punainen chilipaprika
- 500 g tomaattikuutioita JA
- 2 dl vettä TAI
- 500 g tomaattimurskaa
- suolaa myllystä
- mustapippuria myllystä
- timjamia
Valmistusohje
- Kuumenna yrttiöljy pannulla ja lisää kantarellit. Kääntele noin viisi minuuttia kovalla lämmöllä.
- Paloittele kesäkurpitsat, paprika ja punasipuli reiluiksi paloiksi, hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.
- Lisää ainekset pannulle ja kääntele, kunnes ne hieman pehmenevät.
- Lisää tomaattikuutiot ja vesi, tai tomaattimurska ja anna hautua noin kymmenen minuuttia. Mausta suolalla, mustapippurilla ja timjamilla.
- Tarkista maku.
- Tarjoa sellaisenaan tai muun ruoan lisänä.