Kantarelli-kasvispata

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

28 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

  • 10 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 4 Annosta
Kantarelli-kasvispata

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Keijuöljy

Syksyn sato näyttäytyy värikkäänä kauppojen ja torien hyllyillä.
Metsäsienet odottavat kerääjäänsä.
Valmista herkullinen kasvisruoka, joka maistuu sellaisenaan tuoreen leivän kanssa, tai tarjoa lihan, kalan tai kanan lisäkkeenä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 3 rkl Keiju Yrttiöljyä, tomaatti, valkosipuli ja basilika
  • 1 l kantarelleja
  • ½ vihreä kesäkurpitsa
  • ½ keltainen kesäkurpitsa
  • 1 punainen paprika
  • 3 punasipulia
  • 3 valkosipulikynttä
  • ½-1 punainen chilipaprika
  • 500 g tomaattikuutioita JA
  • 2 dl vettä TAI
  • 500 g tomaattimurskaa
  • suolaa myllystä
  • mustapippuria myllystä
  • timjamia

Valmistusohje

  • Kuumenna yrttiöljy pannulla ja lisää kantarellit. Kääntele noin viisi minuuttia kovalla lämmöllä.
  • Paloittele kesäkurpitsat, paprika ja punasipuli reiluiksi paloiksi, hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.
  • Lisää ainekset pannulle ja kääntele, kunnes ne hieman pehmenevät.
  • Lisää tomaattikuutiot ja vesi, tai tomaattimurska ja anna hautua noin kymmenen minuuttia. Mausta suolalla, mustapippurilla ja timjamilla.
  • Tarkista maku.
  • Tarjoa sellaisenaan tai muun ruoan lisänä.

Kauppalista

Yhteistyössä