Tonnikalapyörykät
- 15 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Myllyn Paras kanssa.
Tonnikalapyörykät valmistuvat vaivatta ja maistuvat koko perheelle. Voit käyttää tavallista tonnikalaa paloina tai hiutaleina, vedessä tai öljyssä säilöttynä tai eritavoin maustettuna. Tarjoa seuraksi kuohkeaa peruna- tai juuressosetta.
Advertising information
Ainekset
20 annosta
- 50 g voita TAI
- 50 g margariinia (vaihtoehto)
- 1 dl Myllyn Paras Emännän Puolikarkeita vehnäjauhoja
- 1 ½ dl maitoa
- 2 prk tonnikalapaloja tai -hiutaleita valutettuna
- 1 dl Myllyn Paras Maustekorppujauhoja
- ripaus suolaa
- ½ ruukkua hienonnettua tilliä
Valmistusohje
- Sulata voi tai margariini kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.
- Lisää maito ja anna kiehua hiljalleen kaksi minuuttia sekoitellen. Jäähdytä.
- Lisää joukkoon valutetut tonnikalapalat tai -hiutaleet, maustekorppujauhot, ripaus suolaa ja hienonnettua tilliä
- Sekoita tasaiseksi ja muotoile pyöryköiksi.
- Paista kuumalla pannulla voissa tai margariinissa käännellen.
- Tarjoa !
