Tonnikalapyörykät
- 15 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
20 annosta
- 50 g voita TAI
- 50 g margariinia (vaihtoehto)
- 1 dl Myllyn Paras Emännän Puolikarkeita vehnäjauhoja
- 1 ½ dl maitoa
- 2 prk tonnikalapaloja tai -hiutaleita valutettuna
- 1 dl Myllyn Paras Maustekorppujauhoja
- ripaus suolaa
- ½ ruukkua hienonnettua tilliä
Valmistusohje
- Sulata voi tai margariini kattilassa ja sekoita joukkoon vehnäjauhot.
- Lisää maito ja anna kiehua hiljalleen kaksi minuuttia sekoitellen. Jäähdytä.
- Lisää joukkoon valutetut tonnikalapalat tai -hiutaleet, maustekorppujauhot, ripaus suolaa ja hienonnettua tilliä
- Sekoita tasaiseksi ja muotoile pyöryköiksi.
- Paista kuumalla pannulla voissa tai margariinissa käännellen.
- Tarjoa tonnikalapyörykät !