Vohvelit ja suolaisen makeaa suklaakermavaahtoa

  • 30 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

5 arvostelua. Keskiarvo: 4.8/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8-10 annosta
  • 4 dl maito
  • 1 dl kivennäisvesi
  • 3 kpl kananmuna
  • 1 tl vaniljasokeri
  • suola
  • ½ dl sokeri
  • 4 ½ vehnäjauho
  • 85 g voi
  • 2 kpl Cloetta SPRINKLE salted icecream waffel
  • 2 ½ dl vispikerma
  • 1 tl vaniljasokeri
  • 2 rkl sokeri
  • tuore mansikka
  • tuore marja

Nyt järjestetään vohvelikestit!
Tarjoa vohveleiden kanssa mansikoita tai muita marjoja ja suolaisen makeaa suklaakermavaahtoa.

Vohvelit ja suolaisen makeaa suklaakermavaahtoa
8-10 kpl

4 dl maitoa
1 dl kivennäisvettä
3 munaa
1 tl vaniljasokeria
ripaus suolaa
½ dl sokeria
4 ½ dl vehnäjauhoja
75 g sulatettua voita

Paistamiseen:
voita

Lisäksi:
2 levyä Cloetta SPRINKLE salted icecream waffel -suklaata
2 ½ dl vispikermaa
1 tl vaniljasokeria
2 rkl sokeria
mansikoita tai muita tuoreita marjoja

Mittaa kulhoon maito, kivennäisvesi, rikotut munat, vaniljasokeri, suola, sokeri ja vehnäjauhot. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja sekoita joukkoon vielä sulatettu voi. Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia.

Paista kuumassa vohvelipannussa voissa.

Rouhi toinen Cloetta SPRINKLE salted icecream waffel -suklaalevy karkeaksi rouheeksi ja ripottele jokaisen vohvelin päälle vähän suklaata. Kasaa vohvelit päällekkäin.

Paloittele toinen suklaalevy syvälle lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen.
Vaahdota vispikerma ja kääntele sulatettu suklaa joukkoon. Mausta vaniljasokerilla ja sokerilla.
Tarjoa suklaakermavaahto vohveleiden seurana.
Pilko seuraksi tuoreita mansikoita tai muita marjoja.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä