Mangosuklaavaahto

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 dl kuohukerma
  • vispikerma
  • 200 g mascarponejuusto
  • 1 dl vaniljasokeri
  • 150 g Cloetta SPRINKLE Crunchy mango -suklaa
  • 1-2 rkl ruokosokerisiirappi
  • ½-1 tuore mango

Syksyn viiletessä maistuu täyteläinen suklaavaahto. Tuore mango kruunaa vaahdon, jossa maistuu mangosuklaa. Voit valmistaa vaahdon jo edellisenä päivänä valmiiksi ja koristella ennen tarjoilua. Tämä herkku sopii isollekin joukolle valmistettavaksi.

Mangosuklaavaahto
4 annosta

1 dl kuohukermaa tai vispikermaa
200 g mascarponejuustoa
1 tl vaniljasokeria
150 g Cloetta Sprinkle Crunchy Mango -suklaata
1-2 rkl ruokosokerisiirappia

Lisäksi:
½-1 tuore mango

Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto ja vaniljasokeri.
Paloittele mangosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen. Sekoita hieman jäähtynyt suklaa vaahdon joukkoon ja mausta vielä ruokosokerisiirapilla.
Tarkista maku.
Kuori ja paloittele mango.
Tarjoa suklaavaahto mangopalojen kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä