Mangosuklaavaahto
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 dl kuohukerma
- vispikerma
- 200 g mascarponejuusto
- 1 dl vaniljasokeri
- 150 g Cloetta SPRINKLE Crunchy mango -suklaa
- 1-2 rkl ruokosokerisiirappi
- ½-1 tuore mango
Syksyn viiletessä maistuu täyteläinen suklaavaahto. Tuore mango kruunaa vaahdon, jossa maistuu mangosuklaa. Voit valmistaa vaahdon jo edellisenä päivänä valmiiksi ja koristella ennen tarjoilua. Tämä herkku sopii isollekin joukolle valmistettavaksi.
Mangosuklaavaahto
4 annosta
1 dl kuohukermaa tai vispikermaa
200 g mascarponejuustoa
1 tl vaniljasokeria
150 g Cloetta Sprinkle Crunchy Mango -suklaata
1-2 rkl ruokosokerisiirappia
Lisäksi:
½-1 tuore mango
Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto ja vaniljasokeri.
Paloittele mangosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen. Sekoita hieman jäähtynyt suklaa vaahdon joukkoon ja mausta vielä ruokosokerisiirapilla.
Tarkista maku.
Kuori ja paloittele mango.
Tarjoa suklaavaahto mangopalojen kanssa.