Vadelmainen suklaamousse

  • 15 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

31 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Makuja logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

6 annosta
  • 100 g tumma suklaa
  • 2 dl kuohukerma
  • 100 g maustamaton tuorejuusto
  • (vaihtoehto) mascarponejuusto
  • 200 g tuore vadelma
  • ¾ dl tomusokeri
  • 1 tl vaniljasokeri
Koristeluun:
  • vadelma
  • suklaalastu

Vadelmilla höystetty suklaamousse on ihastuttava jälkiruoka, jonka voit valmistaa jääkaappiin jo vaikka edellispäivänä odottamaan herkutteluhetkeä.
Vadelmien tilalla voit käyttää myös mustaherukoita.

Vadelmainen suklaamousse
4-6 annosta

100 g tummaa suklaata
2 dl kuohukermaa
100 g tuorejuustoa tai mascarpone-juustoa
200 g vadelmia
¾ dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria

Koristeluun:
vadelmia
suklaalastuja


Paloittele tumma suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa vähän kerrallaan puolen minuutin erissä, kunnes suklaa on sulanut.
Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto tai mascarpone-juusto, sekä vadelmat. Mausta tomusokerilla ja vaniljasokerilla. Lisää lopuksi sekoittaen sulatettu suklaa.
Tarkista maku.
Jaa jälkiruoka annoskulhoihin ja suojaa kelmulla.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Koristele vadelmilla ja suklaalastuilla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: