Vadelmainen suklaamousse
- 15 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 100 g tumma suklaa
- 2 dl kuohukerma
- 100 g maustamaton tuorejuusto
- (vaihtoehto) mascarponejuusto
- 200 g tuore vadelma
- ¾ dl tomusokeri
- 1 tl vaniljasokeri
Koristeluun:
- vadelma
- suklaalastu
Vadelmilla höystetty suklaamousse on ihastuttava jälkiruoka, jonka voit valmistaa jääkaappiin jo vaikka edellispäivänä odottamaan herkutteluhetkeä.
Vadelmien tilalla voit käyttää myös mustaherukoita.
Vadelmainen suklaamousse
4-6 annosta
100 g tummaa suklaata
2 dl kuohukermaa
100 g tuorejuustoa tai mascarpone-juustoa
200 g vadelmia
¾ dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
Koristeluun:
vadelmia
suklaalastuja
Paloittele tumma suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa vähän kerrallaan puolen minuutin erissä, kunnes suklaa on sulanut.
Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto tai mascarpone-juusto, sekä vadelmat. Mausta tomusokerilla ja vaniljasokerilla. Lisää lopuksi sekoittaen sulatettu suklaa.
Tarkista maku.
Jaa jälkiruoka annoskulhoihin ja suojaa kelmulla.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Koristele vadelmilla ja suklaalastuilla.