Tervapannacotta
- 10 min Työaika
- 2 h Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 5 dl kuohukerma
- 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multi
- ½ dl tervasiirappi
- 1 tl vaniljasokeri
Pinnalle:
- tuore mansikka
- tervasiirappi
Tervapannacotta on upea kesäjälkiruoka, jota voit tarjota vaikka kesäisenä jälkiruokana.
Isonkin määrän valmistus on helppoa.
Tervapannacotta
4 annosta
5 dl kuohukermaa
1 dl hyytelösokeri Multia
½ dl tervasiirappia
1 tl vaniljasokeria
Pinnalle:
mansikoita
tervasiirappia
Mittaa kerma ja hyytelösokeri Multi kattilaan tai kasariin. Lisää tervasiirappi ja vaniljasokeri.
Keitä kiehumispisteeseen ja kuumenna puoli minuuttia.
Jaa seos jälkiruokakulhoihin tai juomalaseihin.
Anna hyytyä muutama tunti jääkaapissa.
Paloittele pinnalle mansikoita ja valuta päälle vielä tervasiirappia.