Tervapannacotta

  • 10 min Työaika
  • 2 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

16 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 5 dl kuohukerma
  • 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multi
  • ½ dl tervasiirappi
  • 1 tl vaniljasokeri
Pinnalle:
  • tuore mansikka
  • tervasiirappi

Tervapannacotta on upea kesäjälkiruoka, jota voit tarjota vaikka kesäisenä jälkiruokana.
Isonkin määrän valmistus on helppoa.

Tervapannacotta
4 annosta

5 dl kuohukermaa
1 dl hyytelösokeri Multia
½ dl tervasiirappia
1 tl vaniljasokeria

Pinnalle:
mansikoita
tervasiirappia

Mittaa kerma ja hyytelösokeri Multi kattilaan tai kasariin. Lisää tervasiirappi ja vaniljasokeri.
Keitä kiehumispisteeseen ja kuumenna puoli minuuttia.
Jaa seos jälkiruokakulhoihin tai juomalaseihin.
Anna hyytyä muutama tunti jääkaapissa.

Paloittele pinnalle mansikoita ja valuta päälle vielä tervasiirappia.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä