Mutakakku, gluteeniton

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

19 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Foodin logo luonnonvalkoinen Foodin logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 6 kananmuna
  • 1 ½ dl foodin luomu kookossokeri
  • 1 dl foodin mantelijauho
  • 125 g voi
  • 250 g Foodin Herkutella Hasselpähkinä-raakasuklaalevite
  • 1-2 rkl vesi

Foodin on tuonut markkinoille taivaallisen herkullisen tuotesarjan: Herkutella hasselpähkinä-raakasuklaalevitteet, joista löytyy myös sokeriton versio. Tuotteet ovat gluteenittomia. Näitä voi nauttia keksien kanssa, räiskäleiden täytteenä, jäätelön kaverina, kääretortun täytteenä tai miten vain, vaikka suoraan lusikalla purkista!

Mutakakku, gluteeniton
8 annosta

6 kananmunaa
1 ½ dl Foodin luomu Kookossokeria
1 dl Foodin Mantelijauhoa
125 g voita
250 g Foodin Herkutella Hasselpähkinä-raakasuklaalevitettä
1-2 rkl vettä

Mutakakku, gluteeniton

Erottele kananmunan keltuaiset ja valkuaiset ja laita keltuaiset kulhoon ja mittaa joukkoon luomu Kookossokeri. Vaahdota kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon mantelijauho ja sekoita varoen.
Sulata voi kattilassa ja lisää lopuksi joukkoon Herkutella Hasselpähkinä-
raakasuklaalevite. Sekoita. Lisää joukkoon vesi ja sekoita tasaiseksi. Sekoita
suklaaseos vaahdon joukkoon varoen.
Vatkaa kananmunan valkuaiset valkoiseksi vaahdoksi ja kääntele kolmasosa vaahdosta taikinaan hyvin ja loput ilmavasti.
Voitele halkaisijaltaan 20-22 cm irtopohjainen kakkuvuoka voilla ja kääntele reunoille ja pohjalle mantelijauhoja. Kaada taikina vuokaan ja kypsennä 225 asteessa keskiritilätasolla 15-20 minuuttia.

Tarjoa seuraksi vielä Herkutella Hasselpähkinä-raakasuklaalevitettä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä