Marinoidut päärynät

Uusimmat reseptit
Advertising information
Marinoidut päärynät ovat mainio joulujälkiruoka. Kun pakkaat päärynät kauniiseen purkkiin, voit antaa purkin myös joululahjaksi!
Marinoidut päärynät
noin 6 annosta
500 g pieniä, tuoreita päärynöitä
2 dl sokeria
2 dl vettä
½ dl Cointreau-appelsiinilikööriä
yhden appelsiinin raastettu kuori
yhden appelsiinin puristettu mehu
2 cm pala tuoretta inkivääriä
kanelitanko
Kuori päärynät.
Mittaa kattilaan sokeri, vesi, appelsiinilikööri, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste, appelsiinin puristettu mehu ja pala tuoretta, kuorittua inkivääriä.
Lisää myös kanelitanko.
Lisää joukkoon päärynät ja kiehauta.
Laita päärynät puhtaaseen lasipurkkiin ja anna marinoitua jääkaapissa seuraavaan päivään.
Tarjoa seuraksi nokare kermavaahtoa.