Mansikka-banoffee

  • 15 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

42 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 270 g kandisokerikeksi
  • 75 g (sulatettu) voi
  • (vaihtoehto) margariini
  • 1 prk (n. 300 g) makeutettu kondensoitu maito
  • 2 ½ dl kuohukerma
  • (vaihtoehto) vispikerma
  • 2 rkl sokeri
  • 1 tl vaniljasokeri
Koristeluun:
  • ½ l tuore mansikka
  • (vaihtoehto) banaani
  • tuore minttu

Mansikka-banoffee
8 annosta

270 g kandisokerikeksejä
75 g sulatettua voita tai margariinia
1 prk (n. 300 g) karamellisoitua kondensoitua maitoa
2 ½ dl kuohukermaa tai vispikermaa
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria

Koristeluun:
½ l mansikoita, banaaneja tai muita marjoja tai hedelmiä
tuoretta minttua

Mansikka-banoffee

Hienonna kandisokerikeksit tehosekoittimessa.
Sekoita joukkoon sulatettu voi tai margariini.
Levitä seos leivinpaperilla vuorattuun irtopohjaiseen kakkuvuokaan, jonka halkaisija on 20-22 cm.
Laita pohja jääkaappiin puoleksi tunniksi kovettumaan.
Levitä päälle varovasti karamellisoitu kondensoitu maito.
Vaahdota kuohukerma tai vispikerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Levitä kerma pinnalle ilmavasti.

Koristele mansikoilla, banaaniviipaleilla tai muilla marjoilla tai hedelmillä, sekä tuoreella mintulla.

ps. irtopohjavuokia löydät esim. täältä

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä