Kuohuviinivaahto ja marjoja
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Kaupallinen yhteistyö Astra Wines
Kesäjuhlien kulta-aika on käsillä. Tämä resepti sopii toki tarjottavaksi läpi vuoden, kun mieli tekee jotakin herkullista ja juhlavaa aikuiseen makuun. Kokeile ihastuttavaa kuohuviinivaahtoa eli sabayonia. Tarjoa tuoreiden marjojen tai hedelmien kanssa.
Kuohuviinivaahtoon on käytetty Astra Wines Oy:n maahantuomaa perinteisellä menetelmällä valmistettua sitruksista ja aprikoosista klassikkokuohuviini Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson Brut’a, jota löydät useassa eri pullokoossa.
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 2 kananmunaa
- 2 kananmunankeltuaista
- 1-1 ½ dl sokeria
- 3 dl Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson Brut kuohuviiniä
- marjoja
Valmistusohje
- Ota esille haudekattila. Mikäli et omista haudekattilaa, ota kaksi samankokoista kasaria tai kattilaa ja laita alempaan hieman vettä ja nosta kattilat päällekkäin.
- Laita ylempään rikotut kananmunat. Lisää myös kananmunankeltuaiset.
- Mittaa joukkoon sokeri ja kuohuviini. Laita liesi päälle ja sekoita sähkövatkaimella tai käsivispilällä, kunnes seos sakenee vaahdoksi.
- Laita annoskulhoihin marjoja tai hedelmiä ja lusikoi päälle kuohuviinivaahtoa.
- Tarjoa heti!
