Kuohuviini-marjahyytelö
- 10 min Työaika
- 2 h 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Kaupallinen yhteistyö Astra Wines
Vappu lähestyy ja silloinhan kilistellään perinteisesti kuohuvalla. Tuoreet marjat kuuluvat myös herkutteluhetkiin. Mitä jos yhdistäisit nämä kaksi?
Ihana kuohuviini-marjahyytelö on helppotekoinen ja kiva jälkiruoka, joka sopii myös erilaisiin kesäjuhliin ja vaikka hääjälkiruoaksi. Astra Winesin maahantuomaa suomalaisten suosikkikuohuva Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson Brut -kuohuviiniä löydät pikkolopulloissa ja isommissa pulloissa riippuen tarpeesta. Tämä kuohuviini on klassinen, perinteisellä menetelmällä tehty kuohuviini, jossa maistuvat sitrukset ja aprikoosi.
Yllätä ystäväsi ja tarjoa ihana marjahyytelö!
Advertising information
Ainekset
2-3 annosta
- 1 pikkolopullo Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson Brut -kuohuviiniä
- 1 dl hyytelösokeria
- 2-3 dl tuoreita marjoja
- (minttua tai sitruunamelissaa)
Valmistusohje
- Laita Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson Brut -kuohuviini kasariin ja kiehauta.
- Lisää hyytelösokeri ja sekoita hetki, kunnes liemi hieman kirkastuu.
- Laita marjat annoskulhoihin ja kaada päälle kuohuviiniliemi.
- Laita hetkeksi jääkaappiin ja anna hyytyä.
- Koristele marjahyytelö tuoreella mintulla tai sitruunamelissalla ja tarjoa.
