Kesäherkut kahdelle
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Astra Wines
Millainen on sun unelmien kesäpäivä? Kiireetön hetki mökkilaiturilla, terassilla tai parvekkeella joko hyvässä seurassa tai itsekseen ja seurana ihanaa pikkupurtavaa ja hienostunut kulaus kesälle. Kokeile tätä! Kokoa hedelmiä, marjoja, juustoja ja juustotahnaa vadille ja avaa pullo Bernard Massard kuohuviiniä sopivassa pullokoossa seuraksi.
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- pieni pala vesimelonia
- pieni pala cantaloupemelonia
- 2 nektariinia
- 10 kirsikkaa
- 1 dl pensasmustikoita tai muita marjoja
- 100 g cheddarjuustoa
- 50 g parmesaanijuustoa
- 100 g valkohomejuustoa
Lisäksi:
- 100 g tuorejuustoa
- 100 g fetajuustoa TAI
- 100 g salaattijuustoa (vaihtoehto)
- 2 rkl hienonnettua basilikaa tai muuta yrttiä
- n. 10-12 ruisnappia
- 4 valmista grissiniä (leipätikkua)
- Bernard Massard kuohuviiniä
Valmistusohje
- Poista meloneista kuoret ja leikkaa melonit sopiviksi paloiksi.
- Paloittele nektariinit.
- Laita ne vadille yhdessä kirsikoiden ja pensasmustikoiden kanssa.
- Leikkaa juustot keskenään eri mallisiksi paloiksi ja lisää vadille.
- Valmista fetajuustolevite.
- Laita tuorejuusto ja murennettu feta- tai salaattijuusto kulhoon ja sekoita vaikka haarukalla.
- Hienonna joukkoon basilikaa tai muuta yrttiä.
- Tarjoa seuraksi ruisnappeja ja grissineitä.
- Kaada laseihin Bernard Massard kuohuviiniä ja nauti linnunlaulun säestämänä.