Vegaaninen cookie dough -jäätelö

  • 12 h Työaika
  • 12 h Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Foodin logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 125 g maidoton margariini
  • 2 dl Foodin kookossokeri
  • ½ tl Foodin vaniljajauhe
  • kardemumma
  • 2 rkl vesi
  • 1 dl foodin kaakaonibs
  • 2 ½ dl foodin mantelijauho
Lisäksi:
  • 2 ½ dl vaahtoutuva soijakerma
  • 320 g kondensoitu kookosmaito

Haluatko herkutella vegaanisesti tai tarjota supertrendikästä makeaa vegaanista ruokavaliota noudattavalle ystävällesi? Testaa ihana cookie dough -jäätelö, joka valmistuu näppärästi muutamassa minuutissa ja jähmettyy lopulliseen muotoonsa pakastimessa. Foodin on kotimainen yritys, joka tarjoaa huikean valikoiman mielenkiintoisia tuotteita. Reseptin raaka-aineet ovat maidotonta margariinia, vaahtoutuvaa soijakermaa ja kondensoitua kookoskermaa lukuun ottamatta kaikki Foodinin valikoimasta, johon voit tutustua Foodinin verkkokaupassa täällä: Foodin.fi

Vegaaninen cookie dough -jäätelö

125 g maidotonta margariinia
2 dl kookossokeria
½ tl vaniljajauhetta
ripaus kardemummaa
(2 rkl vettä)
1 dl kaakaonibsejä
2 ½ dl mantelijauhoa

Lisäksi:
2 ½ dl vaahtoutuvaa soijakermaa
320 g kondensoitua kookosmaitoa

Aloita valmistamalla taikina.
Vaahdota maidoton margariini, kookossokeri, vaniljajauhe ja kardemumma
keskenään. Lisää halutessasi joukkoon tilkka vettä, jos taikina tuntuu rakeiselta. Sekoita joukkoon kaakaonibsit ja mantelijauho.
Vaahdota vaahtoutuva soijakerma ja vatkaa joukkoon kondensoitu kookosmaito. Yhdistä vaahto taikinaan ja tarkista maku. Laita pakastimeen suojattuna yön yli.
Ota huoneenlämpöön hetki ennen tarjoilua. Lusikoi annoskulhoon ja tarjoa.

Huom!
Taikinaa voi syödä sellaisenaankin tai vaikkapa uuniomenoiden kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: