Kinderkakku
- 20 min Työaika
- 2 h 20 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Video: Kinderkakku
Ainekset
8 annosta
Kakkupohja:
- 300 g suklaatäytekeksejä
- 70 g voita
Täyte:
- 5 dl kuohukermaa
- 100 g valkosuklaata
- 200 g hasselpähkinä-kaakaolevitettä
Pinnalle:
- 200 g maitosuklaata
Koristeluun:
- suklaamunia
- suklaamakeisia
Valmistusohje
- Laita suklaatäytekeksit kaksinkertaiseen pussiin ja nuiji lihanuijalla hienoksi muruksi.
- Voit käyttää hienontamiseen myös tehosekoitinta.
- Lisää joukkoon sulatettu voi ja kääntele sekaisin.
- Vuoraa halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla.
- Painele keksiseos vuokaan.
- Vatkaa kermavaahto ja jaa se kahteen osaan.
- Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
- Sekoita valkosuklaa kermavaahdon joukkoon.
- Sekoita hasselpähkinä-kaakaolevite toiseen kermavaahtoon.
- Levitä vaahdot kerroksittain keksipohjan päälle ja nosta tunniksi pakastimeen tai muutamaksi tunniksi tai yön yli jääkaappiin.
- Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.
- Paloittele maitosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
- Levitä sulanut suklaa kakulle ja koristele suklaamunilla ja suklaakaramelleilla.
- Tarjoa Kinderkakku!