Kinderkakku

  • 20 min Työaika
  • 2 h 20 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Kinderkakku
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

367 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Makuja

Kinderderkakku on helppotekoinen suklaakakku, joka valmistuu nopeasti. Hyydytä jääkaapissa muutama tunti tai hetki pakastimessa.

Advertising information

Video: Kinderkakku

Ainekset

8 annosta
Kakkupohja:
  • 300 g suklaatäytekeksejä
  • 70 g voita
Täyte:
  • 5 dl kuohukermaa
  • 100 g valkosuklaata
  • 200 g hasselpähkinä-kaakaolevitettä
Pinnalle:
  • 200 g maitosuklaata
Koristeluun:
  • suklaamunia
  • suklaamakeisia

Valmistusohje

  • Laita suklaatäytekeksit kaksinkertaiseen pussiin ja nuiji lihanuijalla hienoksi muruksi.
  • Voit käyttää hienontamiseen myös tehosekoitinta.
  • Lisää joukkoon sulatettu voi ja kääntele sekaisin.
  • Vuoraa halkaisijaltaan 22-24 cm irtopohjavuoka leivinpaperilla.
  • Painele keksiseos vuokaan.
  • Vatkaa kermavaahto ja jaa se kahteen osaan.
  • Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
  • Sekoita valkosuklaa kermavaahdon joukkoon.
  • Sekoita hasselpähkinä-kaakaolevite toiseen kermavaahtoon.
  • Levitä vaahdot kerroksittain keksipohjan päälle ja nosta tunniksi pakastimeen tai muutamaksi tunniksi tai yön yli jääkaappiin.
  • Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille.
  • Paloittele maitosuklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
  • Levitä sulanut suklaa kakulle ja koristele suklaamunilla ja suklaakaramelleilla.
  • Tarjoa Kinderkakku!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä