Lakritsi-sinappisilli
- 10 min Työaika
- 2 h 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Kouvolan Lakritsin kanssa.
Pidätkö sillistä? Entä lakritsista? Tässä on tämän joulun hauskin kalaresepti. Voit käyttää reseptissä vaihtoehtoisesti myös vain lakritsijauhetta tai lakritsikastiketta. Mikäli käytät molempia, lisää varoen lakritsijauhetta, sillä kala on itsessään jo suolaista, joten pieni määrä lakritsijauhetta riittää. Lakritsikastike antaa pienen kivan makeuden ja hauskan värin.
Lakritsi-sinappisilli on mainio myös syötäväksi lahjaksi.
Käy tutustumassa tai tilaa tuotteita Kouvolan Lakritsin verkkokaupasta.Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 150 g matjessilliä fileenä
- ½ dl sinappia
- ½ dl Kouvolan Lakritsi Lakritsikastiketta
- 1 tl Kouvolan Lakritsi Lakritsijauhetta
- 200 g ranskankermaa
- 2 tl etikkaa
- ½ dl rypsiöljyä
Valmistusohje
- Huuhtele matjessilli tarvittaessa ja kuivaa kalafileet talouspaperilla.
- Leikkaa sopiviksi suupaloiksi.
- Laita sinappi, lakritsikastike, lakritsijauhe, ranskankerma, etikka ja rypsiöljy kulhoon ja sekoita. Lisää kalapalat ja anna maustua muutama tunti tai yön yli kelmulla suojattuna.
- Tarjoa lakritsi-sinappisilli vaikka joulun kalapöydässä.