Smetanasilli
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit

Helppo joulukala valmistuu näppärästi valmiista sillifileistä. Smetanasilli sopii myös muihin juhlapyhiin kuten pääsiäiseen tai juhannukseen. Voit halutessasi liottaa fileitä kylmässä vedessä puolisen tuntia, jotta lopputulos ei ole liian suolainen. Mikäli liotat fileitä, kuivaa ne talouspaperilla tämän jälkeen.
Advertising information

Ainekset
6 annosta
Smetanasilli (1 purkki):
- 200 g sillifileetä
- 1 pieni sipuli
- 200 g smetanaa
- 1-2 tl sitruunamehua
- ½-1 dl tuoretta tilliä silputtuna
Valmistusohje
- Liota sillifileitä halutessasi, kuivaa ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi tai pieniksi kuutioiksi.
- Silppua sipuli hienoksi ja lisää joukkoon yhdessä smetanan kanssa.
- Purista joukkoon sitruunan mehua.
- Sekoita joukkoon tillisilppua.
- Sekoita ainekset tasaiseksi.
- Säilytä smetanasilli kylmässä kelmulla suojattuna tarjoiluhetkeen saakka.