Smetanasilli
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Helppo juhlakala valmistuu näppärästi valmiista sillifileistä. Smetanasilli sopii hyvin esimerkiksi pääsiäiseen, vappuun tai juhannukseen. Voit halutessasi liottaa fileitä kylmässä vedessä puolisen tuntia, jotta lopputulos ei ole liian suolainen. Mikäli liotat fileitä, kuivaa ne talouspaperilla tämän jälkeen.
Advertising information
Ainekset
6 annosta
Smetanasilli (1 purkki):
- 200 g sillifileetä
- 1 pieni sipuli
- 200 g smetanaa
- 1-2 tl sitruunamehua
- ½-1 dl tuoretta tilliä silputtuna
Valmistusohje
- Liota sillifileitä halutessasi, kuivaa ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi tai pieniksi kuutioiksi.
- Silppua sipuli hienoksi ja lisää joukkoon yhdessä smetanan kanssa.
- Purista joukkoon sitruunan mehua.
- Sekoita joukkoon tillisilppua.
- Sekoita ainekset tasaiseksi.
- Säilytä smetanasilli kylmässä kelmulla suojattuna tarjoiluhetkeen saakka.