Kievin kana

  • 15 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Kievin kana
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

152 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Kariniemen kanssa.

Kievin kana on tyylikäs tarjottava ja sen valmistusta voit jouduttaa aloittamalla maustevoin valmistamisen jo edellisenä päivänä.

Advertising information

Ainekset

6-8 annosta
  • 1 pkt (6-8 kpl) Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvejä
  • ½ sitruunan mehu
  • 100 g voita
  • 1-2 valkosipulinkynttä
  • 2-3 rkl tuoretta persiljaa
  • ripaus suolaa
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • mustapippuria
  • 1 kananmuna
  • 1 dl korppujauhoja
  • öljyä
  • cocktailtikkuja

Ohje

  • Aloita maustevoista.
  • Sekoita voin joukkoon hienonnettua valkosipulia ja persiljaa, sekä ripaus suolaa.
  • Sekoita tasaiseksi.
  • Kääri ohueksi pötköksi ja kääri kelmuun.
  • Laita pakastimeen muutamaksi tunniksi tai yön yli.
  • Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  • Laita Kananpojan minuuttipihvit työlaudalle ja leikkaa jokaisen fileen päälle pötkö voitankoa.
  • Kääri fileet rullalle ja paina reunat kiinni cocktailtikuilla.
  • Sekoita vehnäjauhot, suola ja mustapippuri keskenään.
  • Kääntele fileerullat seoksessa.
  • Riko muna lautaselle ja käännä vehnäjauhoissa käännellyt fileerullat kananmunassa.
  • Kaada kolmannelle lautaselle korppujauhot ja kääntele fileerullat lopuksi vielä korppujauhoissa.
  • Kuumenna reilusti öljyä pannulla ja paista molemmin puolin kaunis paistopinta.
  • Kuumenna reilusti öljyä pannulla ja paista molemmin puolin kaunis paistopinta.
  • Nosta kanarullat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai paistovuokaan.
  • Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  • Poista cocktailtikut.
  • Tarjoa Kievin kana risoton tai keitetyn riisin ja höyrytettyjen herneiden kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: