Kanarullat Parmankinkulla ja kasviscouscous

  • 30 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Kanarullat parmankinkulla
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

10 arvostelua. Keskiarvo: 4.7/5

Ei arvosteluja

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Baba Foodsin kanssa.

Baban Suomessa valmistettu harissa on tuhti chilitahna, jota voit käyttää moniin eri ruokiin antamaan makua.
Nämä kanajauhelihasta valmistetut ja Parmankinkulla päällystetyt rullat ovat upean makuisia. Tarjoa kasviscouscousin kanssa.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
Kana-Parmankinkkurullat:
  • 1 dl korppujauhoja
  • 2 dl vettä TAI
  • 2 dl kermaa (vaihtoehto)
  • 400 g kanajauhenlihaa
  • 1 tl suolaa
  • maun mukaan mustapippuria myllystä
  • 100 g fetajuustoa TAI
  • 100 g salaattijuustoa (vaihtoehto)
  • ruukkua tuoretta korianteria
  • 1 rkl Baba Harissa chilitahnaa
  • 1 pkt Parmankinkkua
Kasviscouscous:
  • 4 dl vettä
  • 4 dl couscousia
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 50 g sokeriherneenpalkoja
  • 1 paprika
  • 200 g miniluumutomaatteja
  • ½ ruukku tuoretta korianteria
  • ½ ruukkua tuoretta persiljaa
  • 100 g fetajuustoa
  • 100 g salaattijuustoa
  • 1 limen mehu
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl rusinoita
  • maun mukaan mustapippuria myllystä

Ohje

  • Laita korppujauhot kulhoon ja mittaa joukkoon vesi tai kerma. Anna turvota noin viisi minuuttia.
  • Lisää joukkoon kanajauheliha, suolaa, mustapippuria ja murustettua feta- tai salaattijuustoa.
  • Hienonna korianteria ja lisää kulhoon. Laita joukkoon vielä harissaa ja kääntele seos tasaiseksi.
  • Muotoile kahdeksan yhtä suurta rullaa ja kiepauta ympärille tai päälle ja reunoille Parmankinkusta kuorrute.
  • Kypsennä 200 asteessa uunin keskiritilätasolla noin 20 minuuttia.
  • Valmista sillä välin couscous. Mittaa vesi kattilaan ja murusta joukkoon kasvisliemikuutio, kiehauta.
  • Sammuta levy ja lisää joukkoon couscous. Anna seistä muutama minuutti kannen alla, kunnes vesi on imeytynyt.
  • Leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi suikaleiksi ja kuutioi paprika.
  • Puolita miniluumutomaatit ja hienonna korianteri ja persilja. Sekoita ainekset keskenään.
  • Kääntele vielä joukkoon murustettu feta- tai salaattijuusto ja purista sekaan limen mehu.
  • Lisää oliiviöljy, rusinat ja mustapippuria myllystä. Kääntele ja tarjoa rullien kanssa.
Kanarullat Parmankinkulla ja kasviscouscous

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: