Juustoinen munakasrulla
- 5 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti kaupallisessa yhteistyössä Herkkujuustola
Herkkujuustola tuo alkuvuonna 2023 kauppojen hyllyille Aina-juustouutuuden, joka tarjoaa kuluttajille astetta paremman arkijuuston. Sveitsiläistä juustoperinnettä, suomalaisia lähiraaka-aineita ja aitoa käsityötä yhdistävä Herkkujuustola on kehittänyt tuotteen täydentämään herkuttelujuustojen valikoimaansa, joka vastaa suomalaisten kuluttajien juustotottumuksiin ja tuo samalla sopivasti uudenlaisen makuprofiilin arjen ruokapöytiin. Aina on helposti höylättävä ja luonnostaan laktoositon juusto. Tämä juusto sopii arkipäivän herkutteluun sellaisenaan, leivän päälle, pizzojen ja paistosten maustamiseen ja oikeastaan kaikenlaiseen ruoanlaittoon ja leivontaan.
Nyt tehdään juustoinen munakasrulla. Kokeile ja ihastu!
Advertising information
Ainekset
6-8 annosta
- 6 kananmunaa
- 1 ½ dl vehnäjauhoja
- 5 dl maitoa
- ripaus suolaa
Täyte:
- 300 g lämminsavulohta TAI
- 300 g kinkkusuikaleita (vaihtoehto)
- 10 kirsikkatomaatti TAI
- 10 miniluumutomaattia (vaihtoehto)
- 200 g Herkkujuustola Aina juustoa
Pinnalle:
- 50 g Herkkujuustola Aina juustoa raastettuna
Koristeluun:
- rucolaa tai yrttejä
Valmistusohje
- Riko kananmunat kulhoon ja sekoita joukkoon vehnäjauhot, maito ja ripaus suolaa.
- Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai reunalliseen uunivuokaan.
- Kypsennä 200-225 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 15 minuuttia.
- Kumoa munakaslevy leivinpaperilla.
- Ripottele päälle lämminsavulohta tai kinkkua suikaleina.
- Puolita päälle miniluumutomaatteja ja raasta päälle Aina juustoa.
- Kääri rullalle ja jätä saumakohta alaspäin.
- Ripottele pinnalle vielä Aina juustoraastetta ja kuorruta hetki kuumassa uunissa, kunnes juusto sulaa.
- Koristele juustoinen munakasrulla rucolalla tai mielesi mukaan.