Chimichurri ja rapuleivät

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Chimichurri ja rapuleivät
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo

Kaupallinen yhteistyö Maalahden limppu

Trendikäs ja maistuva illanistujaisherkku valmistuu nopeasti pienelle tai isolle joukolle. Mehevä ruisjuureen leivottu Maalahden Limppu maistuu yrteistä valmistetun chimichurrin ja rapujen kanssa. Rapujen tilalla voit käyttää myös broilerinfileetä tai naudanpaistia.

Advertising information

Video: Chimichurri ja rapuleivät

Ainekset

10 annosta
  • 10 viipaletta Maalahden Limppua
Lisäksi:
  • 20-30 isoa katkarapua
Koristeluun:
  • oreganoa
Chimichurri:
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chili
  • 2 kevätsipulinvartta
  • 1 dl oliiviöljyä
  • ½ dl valkoviinietikkaa TAI
  • ½ dl omenaviinietikkaa (vaihtoehto)
  • ripaus suolaa
  • 2 tl sokeria
  • 1 ruukku korianteria
  • ½ ruukkua lehtipersiljaa
  • 1 rkl oreganoa

Ohje

  • Ota Maalahden Limppu -leipäviipaleet esille ja sulata katkaravut.
  • Valmista chimichurri.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.
  • Puolita chili ja poista siemenet. Hienonna chili.
  • Hienonna kevätsipulinvarret.
  • Laita leikkurinterällä varustettuun kulhoon oliiviöljy, viinietikka, suola ja sokeri, sekä korianteri, lehtipersilja ja oregano. Hienonna.
  • Lisää joukkoon valkosipuli, chili ja kevätsipuli. Kääntele lusikalla sekaisin. Tarkista maku.
  • Levitä chimichurri leipäviipaleille ja nosta päälle katkaravut. Koristele oreganolla.
  • Tarjoa!
Chimichurri ja rapuleivät

Kauppalista

Saatat pitää myös...

Tässä vinkki vaikka juhliin tai illanistujaisiin

Cocktailpalat

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: