Kinkku-mozzarellaleivät
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Resepti kaupallisessa yhteistyössä Maalahden Limpun kanssa.
Maalahden Limppu on juureen leivottu mehevä leipä, joka säilyy juhlapöydässäkin pitkään kuivumatta.
Helpon ja näyttävän tarjoilun saat, kun valmistat erilaisia leipiä. Ne valmistuvat näppärästi isommallekin joukolle. Nämä Välimeren makumaailmaan suuntaavat leivät ovat ihania ja trendikkäitä.
Tapenaden voit korvata myös erimakuisilla pestoilla.
Advertising information
Ainekset
6 annosta
- 6 viipaletta Maalahden Limppua
- 3 rkl tapenadea TAI
- 3 rkl pestoa
- 100 g ilmakuivattua kinkkua
- 6 kirsikkatomaattia TAI
- 6 terttutomaattia (vaihtoehto)
- 100 g minimozzarellahelmiä
- tuoretta basilikaa
- balsamicoa
Valmistusohje
- Laita Maalahden Limppu leipäviipaleet tarjoiluvadille.
- Levitä pinnalle tapenade tai pesto.
- Laita päälle ilmakuivatusta kinkusta käännetty ruusuke, puolitettuja kirsikka- tai miniluumutomaatteja, minimozzarellahelmiä ja tuoretta basilikaa.
- Valuta päälle vielä balsamicoa.
- Tarjoa!
