1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua. Keskiarvo: 4,33/5)

Vihreäkeijun yrttitarhoilla kasvatetaan myös viinisuolaheinää. Onko se sinulle tuttu?
Kauniit vihreät lehdet punaisella lehtiruodilla maistuvat salaattisekoituksissa ja toimivat erilaisten ruokien koristelussa. Makua on verrattu ketunleipiin. Käytä esimerkiksi voileipäkakkujen koristelussa tai sosekeiton päällä.
Täytetyt kananmunat ovat helppotekoisia ja niitä voit muuntaa omien mieltymysten mukaan. Koristelussa voit käyttää kasviksia, yrttejä, kaloja, rapuja tai vaikka erilaisia leikkeleitä. Nämä sopivat erilaisiin suolaisiin pöytiin suupaloiksi, salaattipöytään, juhannusherkutteluun, vappuun, pääsiäisjuhliin ja joulupöytään, eli oikeastaan milloin tahansa.

Täytetyt sillimunat
10 annosta

5 keitettyä kananmunaa
1 dl majoneesia
1 tl sitruunan kuoriraastetta
muutama lehti Vihreäkeiju Viinisuolaheinää

Pinnalle:
10 palaa matjessilliä
1 rkl mustia seesaminsiemeniä

Koristeluun:
Vihreäkeiju Viinisuolaheinää

Halkaise keitetyt kananmunat pitkältä sivulta kahteen osaan ja koverra keltuaiset syvälle lautaselle tai kulhoon. Sekoita joukkoon majoneesi ja hyvin pestyn sitruunan raastettua kuorta. Hienonna muutama viinisuolaheinä ja sekoita täytteeseen. Laita se pursotinpussiin ja leikkaa kertakäyttöiseen pussiin reikä pursottamista varten.
Täytä kananmunanpuolikkaat pursottaen ja laita koristeeksi jokaiseen pala
matjessilliä. Ripottele päälle mustia seesaminsiemeniä. Laita tarjoiluvadille
viinisuolaheinää ja asettele kananmunat päälle.

Tarjoa!

Tutustu yrtteihin:
>> Vihreäkeiju Yrttitarha <<

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:


Tästä löydät kaikki VIHREÄKEIJU reseptit

Tutustu VIHREÄKEIJU yrtteihin ja salaatteihin

Uusimpia Vihreäkeiju reseptejä:

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.