1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 arvostelua, keskiarvo: 5,00 / 5)
Ladataan...

Herkulliset lohibagelit sopivat brunssille, välipalaksi, kevyeksi lounaaksi ja vaikka illanistujaistarjottavaksi. Valmista myös kevään juhliin. Voit leikata bagelit myös pieniksi suupaloiksi.

Lohibagelit
2 annosta

2 isoa juustobagelia
2-4 rkl chilimajoneesia
2 jääsalaattia
100-150 g lämminsavukirjolohifileetä
4-6 miniluumutomaattia
muutama varsi tilliä
muutama syötävä orvokki

Halkaise juustobagelit.
Voitele molemmat puolet chilimajoneesilla.
Laita alimmalle bagelille jääsalaatinlehdet, paloiteltua lämminsavukirjolohifileetä ja puolitetut miniluumutomaatit. Koristele tillillä ja syötävillä orvokeilla.

Reseptin laatinut:

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.